Hagenhorst Horses B.V. | Omloop 21 | 1871 AS Schoorl | info@hagenhorsthorses.nl
Hagenhorst Horses
Facebook

Hagenhorst Horses is een stoeterij- en sportstal, gevestigd in aan de rand van de Schoorlse duinen. De stoeterij van Hagenhorst Horses richt zich op de fokkerij van springpaarden. Daartoe fokt de stoeterij met merries die zelf op niveau gepresteerd hebben in de sport en afkomstig zijn uit bewezen merrielijnen. Naast fokkerij richt Hagenhorst Horses zich op het opleiden, in de sport uitbrengen en het verkopen van springpaarden.

Vanuit onze fokkerij- en sportstal kunnen wij u springpaarden aanbieden op elk niveau, van jong getalenteerd tot en met internationaal. Bent u op zoek naar een paard? Neemt u gerust contact met ons op, via de mail of telefonisch.

Laatste nieuws

KWPN verrichtingsonderzoek 2018
KWPN verrichtingsonderzoek 2018 Vandaag was het de dag van het eindexamen voor de hengsten van het verrichtingsonderzoek.
Lees meer...
Ibop Barsingerhorn
Ibop Barsingerhorn De IBOP in Barsingerhorn kende een hoog slagingspercentage. Van de zeven aangeboden springpaarden slaagden er vijf, waarvan twee merries boven de 80 punten scoorden. Idaho v/d Hagenhorst (v.Big Star) was met 84 punten de beste springmerrie.
Lees meer...
Charlotte Verhagen een 5de plaats in Vilamoura
Charlotte Verhagen een 5de plaats in Vilamoura Aankomende weken is Charlotte te vinden op het prachtige concours in Vilamoura.
Lees meer...