Waar toekomstige kampioenen worden geboren

Onze fokkerij

De stoeterij van Hagenhorst Horses richt zich op de fokkerij van springpaarden. Daartoe fokken we met ca. 10 merries die zelf op niveau gepresteerd hebben in de sport en afkomstig zijn uit bewezen merrielijnen. 

We kennen de goede- en mindere eigenschappen (karakter, instelling en exterieur) van deze merries waardoor we tot de juiste hengstenkeuze kunnen komen. Onze doelstelling is het fokken van moderne paarden in exterieur en bloedopbouw. 

De fokproducten moeten in staat zijn om op niveau te presteren in de (top)sport en/of een grote bijdrage te kunnen leveren aan de fokkerij.

Geboren uit erfgoed

Jong talent

Onze veulens worden geboren met een erfenis van prestatie en talent. Ze dragen de genen van hun succesvolle moeders en dragen de belofte van toekomstige triomfen. Bij Hagenhorst Horses fokken we niet alleen paarden; we fokken winnaars.

Een Toekomst Vol Potentie

Stap binnen in de wereld van Hagenhorst Horses’ fokkerij en ontdek hoe de toekomst van de springpaardensport vorm krijgt. Hier worden dromen werkelijkheid, en potentieel wordt omgezet in realiteit.